Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 13:52

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ

Το πρόγραμμα του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής που πραγματοποιείται με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Ταμείου, θα συνεχιστεί μέχρι τις 30 Απριλίου 2015.

Στο διάστημα αυτό μπορεί να επωφεληθούν επιπλέον 350 ανασφάλιστοι / άνεργοι 25-65 ετών, οι οποίοι θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τον δωρεάν προληπτικό έλεγχο και να λάβουν την έκθεση υγείας.

Για αυτό το διάστημα τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία θα είναι τα:

Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, ΘΡΙΑΣΙΟ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ - «Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ», ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, ΣΩΤΗΡΙΑ, ΤΖΑΝΕΙΟ, ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται ανάλογα με την ηλικία είναι: μέτρηση σακχάρου, χοληστερόλης και αρτηριακής πίεσης, μαστογραφία, τεστ Παπανικολάου, ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα. Δείτε εδώ, τις οδηγίες προετοιμασίας για κάθε εξέταση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίζουν τα παρακάτω δικαιολογητικά: Φωτοτυπία ταυτότητας Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας ή ληγμένου βιβλιαρίου υγείας Επικυρωμένη Υπεύθυνη δήλωση, που θα γράφει: «δηλώνω ότι είμαι άνεργος ή ανασφάλιστος», ανάλογα με την περίπτωση.

Για ραντεβού και για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο επικοινωνίας του ΙΚΠΙ: 210 7222727- 723, ώρες 9-5.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ