Παρασκευή, 21 Νοέμβριος 2014 17:17
Δήμος Αχαρνών

ΒΙΝΤΕΟ: ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Όσοι βρέθηκαν στο Αρχελάου θέατρο την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου είχαν την τύχη να απολαύουν την παράσταση "ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΙΛΔΗ", με την υπέροχη Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η ηθοποιός μιμήθηκε με μεγάλη επιτυχία καταξιωμένους Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες, κυρίως της μουσικής σκηνής. Ο κόσμος που βρέθηκε στους Θρακομακεδόνες έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την παράσταση, η οποία με ιδιαίτερη ευκολία μετέδωσε το γέλιο στους θεατές.

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο διεθνούς φήμης μαέστρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, Γιώργος Πέτρου και η Διευθύντρια πολιτισμού του ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, Γεωργία Παράσχου.

Δείτε απόσπασμα της παράστασης "ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΙΛΔΗ", καθώς επίσης δηλώσεις της ηθοποιού αλλά και των θεατών.

 

 

 

 

Λίγα λόγια για το έργο

Το " ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΙΛΔΗ " είναι ένα μονοπρόσωπο σατυρικό μουσικό σόου που παρουσιάζει η Ματθίλδη Μαγγίρα για να καυτηριάσει την χαμένη ταυτότητα των Ελλήνων μέσα από καλλιτέχνες κυρίως της μουσικής σκηνής και τις επιλογές τους, κυρίως, στα μουσικά είδη προκειμένου να υπάρξουν. Άλλοι μιμούνται τα ξένα ρεύματα γιατί επηρεάζονται από τη Δύση με αποτέλεσμα να γίνονται κακοί απομιμητές και άλλοι εμμένουν στα Ελληνικά ρεύματα που σαφώς είναι επηρεασμένα από την Ανατολή.

Ποιος όμως είναι πραγματικά ο Έλληνας; Είναι Ανατολίτης ή Δυτικός; Ή μήπως τίποτα από τα δύο; Ή ακόμη και τα δύο; Αυτό θα το συμπεραίνεται εσείς.

Ξένοι λοιπόν καλλιτέχνες όπως Tina Turner, Eartha Kitt, Conchita και άλλοι θα ανέβουν στη σκηνή του Αρχελάου θεάτρου, αλλά και Έλληνες όπως Άννα Βίσση, Ρένα Βλαχοπούλου, Άντζελλα Δημητρίου, Πάολα και άλλοι.

 
Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ