Πέμπτη, 16 Οκτώβριος 2014 15:34
Δήμος Αχαρνών

Γ. ΚΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ «ΕΜΕΙΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΑΛΛΟΙ»

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση του Συλλόγου κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών για συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών με θέμα «2 χρόνια μετά»

Στόχος του Συλλόγου όπως είπε ο κος Γ. Κουλόγιαννης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου, είναι η αφύπνιση πρώτα απ’ όλα της συνείδησης των πολιτών, να «ξυπνήσει» τους ανθρώπους που κάθονται στον καναπέ τους.

Συνέχισε λέγοντας για την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα που επικρατεί στον Δήμο Αχαρνών και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Αυλίζας. Τόνισε την επιτακτική ανάγκη Αστυνομικού Τμήματος στην περιοχή προκειμένου να αποφευχθεί η γκετοποίηση, η οποίο μέρα με τη μέρα γίνεται πιο έντονη.

Επισήμανε για μία ακόμα φορά τους κινδύνους που εγκυμονεί μια περιοχή στην οποία βρίσκουν καταφύγιο ναρκομανείς - φορείς διαφόρων ασθενειών. Είπε χαρακτηριστικά «Εάν σήμερα δεν πάρουμε μέτρα ενάντια στην εγκληματικότητα σε 15 χρόνια θα μείνουμε «εμείς» και οι «άλλοι»…»

Δείτε παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση με την ομιλία του κ. Γ. Κουλόγιαννη

Ο Αντιπρόεδρος άφησε για το τέλος την ευχάριστη έκπληξη δηλώνοντας: «Το λέγαμε και το βάλαμε σαν στόχο να κατεβάσουμε το Αστυνομικό τμήμα στην Αυλίζα, το Τμήμα κατεβαίνει. Στο δήμο Αχαρνών όμως χρειαζόμαστε πάνω από ένα Α.Τ και αυτό το προσπαθούμε αλλά θέλουμε τη βοήθεια όλων»

Κλείνοντας ζήτησε η νέα Δημοτική αρχή να ταχθεί με το μέρος του Συλλόγου και να τους βοηθήσει στο έργο τους.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Γιάννης Κασσαβός,  οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ Θ. Συρινίδης, Σ. Τοπαλίδης, Π. Πολυμενέας, καθώς και Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι  Μ.Ναυροζίδου, Σ. Πεδιαδίτης, και Κ. Σαχσανίδης.  Επίσης παρευρέθηκαν οι κ.κ  Θ. Μπούρας Βουλευτής  , Γκασούκας Πρόεδρος του ιδρύματος ΑΡΩΓΗ,  Π. Τριανταφύλου Επιστημονικά Υπεύθυνος του κέντρου πρόληψης «Διέξοδος» καθώς και οι κ.κ Πετρόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Αγ. Δημητρίου και Ι. Μιχαηλίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου της Αγ. Μαύρας.

Σύνταξη κειμένου και επιμέλεια βίντεο Άννα Σιρινίδου  

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ