Δευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 18:40
Δήμος Αχαρνών

ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Γέμισε από γέλια και φωνές το Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών «Μπάμπης Χολίδης», σήμερα Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, στο γλέντι που διοργάνωσε η ΔΗ.Φ.Α προς τιμήν της Τρίτης Ηλικίας.

Οι ηλικιωμένοι των ΚΑΠΗ Αχαρνών έφαγαν, ήπιαν, τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους συνοδευόμενοι από την ορχήστρα της ΔΗΚΕΑ.

Ο κος Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων «Η Τρίτη Ηλικία είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής του ανθρώπου, είναι το αποστάλαγμα των εμπειριών. Οι άνθρωποι αυτοί, σε αυτό το στάδιο της ζωής τους θέλουν να νιώθουν ασφαλείς, εμείς θα τους παρέχουμε ότι είναι δυνατόν για να αισθάνονται ότι είναι κομμάτι του εαυτού μας»

Ο Δήμαρχος, κος Γιάννης Κασσαβός, έφτασε στο γλέντι λίγο καθυστερημένα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αφού ζήτησε συγνώμη από τους παρευρισκόμενους για την υπομονή τους είπε μεταξύ άλλων «Εμείς σαν νέα Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά, θα προσπαθήσουμε να καλυτερεύσουμε  τις υπηρεσίες προς εσάς  προκειμένου να βελτιώσουμε  την καθημερινότητα σας και όλα αυτά γατί το αξίζετε, το λέω μέσα από την καρδιά μου. Αυτό που είχα πάντα μαζί σας αυτό θα συνεχίζεται και θα υπάρχει»

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι διαφόρων παρατάξεων, Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι. 

Βίντεο εκδήλωσης 

Ομιλία Δημάρχου

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ