Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2014 14:03
Δήμος Αχαρνών

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, τις πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε επιχείρηση καθαριότητας, στην περιοχή της Αυλίζας των Αχαρνών.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κος Θεόδωρος Συρινίδης, μετά από παρότρυνση της Προέδρου του Συλλόγου κατοίκων Αυλίζας, κα Στάμου, βρέθηκε στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος την αφόρητη κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια.

Με εντολή του Δημάρχου μας, κατεύθασε σήμερα το πρωί ο στόλος καθαριότητας για να απομακρύνει μπάζα και σκουπίδια τα οποία έφτασαν σε σημείο να αποτελούν εστία μόλυνσης για τους κατοίκους. Η επέμβαση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας έγινε στην οδό Μόρνου, όπου απομακρύνθηκαν μπάζα και γύρω από το σχολείο «φάντασμα» της Αυλίζας και την ΑΡΩΓΗ.  

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας δήλωσε μεταξύ άλλων «Είχαν φράξει κυριολεκτικά τους δρόμους γύρω από την ΑΡΩΓΗ και το σχολείο, να μην περνάνε οι πεζοί και τα αυτοκίνητα. Τα σκουπίδια έπνιξαν τον κόσμο. Η σημερινή Δημοτική Αρχή, τόλμησε να κάνει το αυτονόητο, να επέμβει με ριζοσπαστικές πράξεις»

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κατοίκων της Αυλίζας δήλωσε «Ελπίζουμε να μην είναι η τελευταία φορά που έρχονται, έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή μας με το θέμα των σκουπιδιών. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που έδωσε την εντολή, τον Αντιδήμαρχο αλλά και τα παιδιά που ήρθαν εδώ πέρα σήμερα»

Δείτε παρακάτω βίντεο με δηλώσεις του Αντιδημάρχου και τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα 09/10/2014

 

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ