Σάββατο, 19 Ιούλιος 2014 13:38
Δήμος Αχαρνών

ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 το θέατρο ΑΡΧΕΛΑΟΥ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του προς το κοινό με μια παράσταση αφιέρωμα στη μνήμη της Μελίνας Μερκούρη, « 20 χρόνια χωρίς Μελίνα».

Ο κ. Νίκος Σιδηρόπουλος μαζί με την όμορφη οικογένεια του υποδέχτηκαν με χαμόγελο όλους τους προσκεκλημένους και τους οδήγησαν στις θέσεις τους.

Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εξαιρετική performer Τίνα Αλεξοπούλου μαζί με τη συνοδεία των μουσικών της, Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο και  Πάνο Τσιφτσή στο μπουζούκι, οι οποίοι «ταξίδεψαν» το κοινό σε μια άλλη εποχή, θυμίζοντας σε όλους την σημαντική προσωπικότητα της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη. Δε θα μπορούσε άλλωστε να υπήρχε καλύτερη πρεμιέρα από ένα αφιέρωμα στη Ελληνίδα με την πολύμορφη προσωπικότητα που άκουγε στο όνομα Μελίνα Μερκούρη

Αν μια παράσταση είναι καλή θα φανεί στο χειροκρότημα λένε, πράγμα που αποδείχτηκε στο φινάλε της όταν καταχειροκροτήθηκε από το κοινό το οποίο και  καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος δε σταμάτησε να σιγοτραγουδά μαζί με την καλλιτέχνιδα Τίνα Αλεξοπούλου.

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων και ο Πρέσβης της Σλοβακικής Δημοκρατίας , κ. Peter Michalko, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες, κ. Αναστάσιος Χίος, η πρόεδρος του Επισκηνίου κ. Μαρία Μίχα, η ηθοποιός Ιφιγένεια Στάικουκαι από τον Όμιλο UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ η κ. Σπυριδούλα Ντούγια, η οποία βράβευσε την καλλιτέχνιδα Τίνα Αλεξοπούλου.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς κ. Νίκος Σιδηρόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη σύζυγο του, η οποία τον στηρίζει και βρίσκεται πάντα δίπλα του, όπως και όλους όσους συνέβαλαν στο να πάρει «ζωή» το θέατρο. Μία από τις επιθυμίες του όπως είπε είναι ο κόσμος των Αχαρνών και Θρακομακεδόνων να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να αγαπήσει το ΑΡΧΕΛΑΟΥ θέατρο.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο κ. Καλογεράκης photoimage και η κ. Περδικάκη Ελένη «Perdrix»,  ενώ το ενημερωτικό portal acharnes-news.gr βοήθησε με την ανάδειξη της πρεμιέρες καθώς και του θεάτρου ΑΡΧΕΛΑΟΥ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη, σε μια παιδική παράσταση αυτή τη φορά, με τη θεατρική ομάδα τα «Μηλαράκια». Να είστε όλοι εκεί!!!

Ευχόμαστε στον κ. Ν. Σιδηρόπουλο το θέατρο που δημιούργησε με τόση αγάπη να είναι πάντα γεμάτο από κόσμο.

Άννα Σιρινίδου - Συντακτική ομάδα acharnes-news.gr

Φωτογραφίες από την εκδήλωση. Σύντομα κοντά σας και το βίντεο της πρεμιέρας.

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ