Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2016 12:24
Δήμος Αχαρνών

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΠΟΤΑ

Εγκαταλελειμμένα,φοβισμένα και ταλαιπωρημένα εντόπισαν οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνώντέσσερα ανήλικα παιδιά-αδέρφια,6,7,9 και 14 ετών στον καταυλισμό ΚΑΠΟΤΑ.

Τα παιδιά ζούσαν στον καταυλισμό και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν εγκαταληφθεί από τη μητέρα τους, πριν από δεκαπέντε μέρες. Όλο αυτό το διάστημα, το μεγαλύτερο σε ηλικία αδελφάκι φρόντιζε τα μικρότερα περιμένοντας τη μητέρα τους να επιστρέψει. Η αστυνομία έφτασε στον εντοπισμό τους μετά από καταγγελία και οι αστυνομικοί προσέγγισαν με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον το περιστατικό, μετέφεραν τα παιδιά στο Α.Τ Αχαρνών και τα φρόντισαν μέχρι τη στιγμή που άνθρωποι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» πήραν τα παιδιά, μετά από Εισαγγελική παραγγελία, για να τα φιλοξενήσουν ωσότου παρουσιαστεί η μητέρα τους.

Σημειώνεται ότι στον καταυλισμό ΚΑΠΟΤΑ κατοικούν χιλιάδες άνθρωποι, διαφορετικών φυλών και εθνοτήτων και τα προβλήματα είναι «σχεδόν» καθημερινά. Μεταξύ των κατοίκων έχει καλλιεργηθεί ένας «κώδικας σιωπής» που σπάειμόνο όταν συντρέχουν ιδιαίτερες συνθήκες,όπως το περιστατικό με τα τέσσερα παιδάκια.

Φώτο αρχείου

Πηγή: doxthi.gr

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ