Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2016 13:41
Δήμος Αχαρνών

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η… ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ - ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο Π. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες του Παναγιώτη Γρηγοριάδη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» , σχετικά με τα επίπεδα εγκληματικότητας που τον τελευταίο καιρό έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Είναι απορίας άξιο το γεγονός πως κάθε φορά που στο δήμο μας εμφανίζονται υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας, η εγκληματικότητα αυξάνεται αντί να μειώνεται.

Η εκάστοτε δημοτική αρχή εδώ και μία δεκαετία αρκείται στο να πραγματοποιεί από κοινού εμφανίσεις με αρμόδιους αξιωματικούς του υπουργείου και της Αστυνομίας για να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών, προσπερνώντας τις δολοφονίες, τις ληστείες, το εμπόριο ναρκωτικών, τις φυλακές λαθρομεταναστών και τα πάσης φύσεως εγκλήματα που συντελούνται στην πόλη μας.

Όλα τα παραπάνω είναι αυτά που στερούν από το δήμο Αχαρνών, την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και καταστρέφουν κάθε ελπίδα να βρίσκεται ο δήμος μας στη θέση που του αρμόζει.

Για άλλη μία φορά εφιστώ την προσοχή των πολιτών και τους καλώ να μην μείνουν αμέτοχοι, να απαιτήσουν από το Δημοτικό Συμβούλιο και τη δημοτική αρχή να κάνουν πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύτηκαν και ορκίστηκαν σε ό,τι αφορά τα παραπάνω.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης

Επικεφαλής παράταξης «Νέα Δύναμη»

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ