Κυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014 00:57
Δήμος Αχαρνών

ΜΕ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Η Κ20 ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ

Με ένα πλήρως ανανεωμένο ρόστερ μπαίνει δυνατά η Κ20 του Αχαρναϊκού στη νέα αθλητική σεζόν! Ο Μάκης Παπαδόπουλος επέλεξε το καλοκαίρι 16 νέους πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές για να συστήσει μία εξ’ ολοκλήρου νέα ομάδα που επιθυμεί και φέτος να διεκδικήσει την πρωτιά θέτοντας ακόμη πιο ψηλά το πήχη της επιτυχίας!

Μπορεί η σεζόν να βρήκε την Κ20 του Αχαρναϊκού Πρωταθλήτρια Ελλάδος όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Μάκης Παπαδόπουλος και οι νέοι του επαναπαύονται.

Με δύο δυνατά φιλικά το Σαββάτο 12 Σεπτεμβρίου η Κ20 προτίθεται να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου στόχος είναι η ομάδα να κρατήσει χαμηλά το ηλικιακό επίπεδο από πέρυσι.

Να τονίσουμε πως ήδη τρεις παίκτες της Κ20 έχουν ενταχθεί ήδη στην μεγάλη ομάδα και συγκεκριμένα οι Ζωγράφος, Κολονέρος και Παπαδόπουλος.

Τα φιλικά του Σαββάτου θα γίνουν το πρώτο στις 12:00 απέναντι στην ΑΕΚ, στο γήπεδο των Σπάτων και το δεύτερο στις 19:00 απέναντι στην Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ