Τρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 17:02
Δήμος Αχαρνών

CARRARO: ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ!

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής καφέ στην Ελλάδα, η DREAM COFFEE ΕΠΕ που εισαγάγει τον γνωστό σε όλους μας καφέ CARRARO στηρίζει την προσπάθεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ!

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ τον Μέγα Χορηγό CARRARO που θα είναι ταυτόχρονα και χορηγός της φανέλας!

Η προσφορά της συγκεκριμένης εταιρείας για τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, εκτός από επιβράβευση των μέχρι σήμερα προσπαθειών του είναι και αναγνώριση πως η νέα σεζόν θα βρει την ομάδα της καρδιάς μας πολύ ψηλά, αφού ήδη ο πήχης έχει ανέβει αισθητά! Για να επιτύχει, όμως, ένα τέτοιο εγχείρημα χρειάζεται ισχυρούς συμμάχους, όπως η CARRARO!!!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η DREAM COFFEE ΕΠΕ;

Η αγάπη προς γευστικό καφέ μας ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί  το 2011 η εταιρεία  Dream Coffee ΕΠΕ. Σκοπός τη , η πώληση προϊόντων καφέ υψηλής ποιότητας. Εισάγοντας  καφέ από την γειτονική Ιταλία προσέχοντας πάντοτε να έχει τις καλύτερες ποικιλίες καφέ της Βραζιλία. Η Dream Coffee ΕΠΕ, δραστηριοποιείται στον τομέα του HO.RE.CA, προμηθεύοντας τους πελάτες της, πάντοτε τον καλύτερο καφέ.

Ευχαριστούμε θερμά το CARRARO που επέλεξε να διαφημιστεί στον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ

 

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ