Κυριακή, 02 Φεβρουάριος 2014 20:09
Δήμος Αχαρνών

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ΜΕ 3-0

Μετά από 4 ισσοπαλίες σε 4 συνεχόμενες αγωνιστικές ο Αχαρναϊκός κατάφερε να επικρατήσει έναντι του Βύζα με τρία τέρματα, κρατώντας για ακόμη μία φορά το μηδέν στην άμυνα.

Μία νίκη που όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας Κ. Γιώργος Βαζάκας αποτελούσε μονόδρομο για την παραμονή της στην κατηγορία.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έγινε αντιληπτή η υπεροχή του Αχαρναϊκού ο οποίος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ο αγώνας παιζόταν μονότερμα εώς το τέλος του ημιχρόνου με την εστία του Παγούδη μη απειλούμενη.

Στο 12’ είχαμε τον τραυματισμό του επιθετικού της ομάδας των Μεγάρων, κάτι που όπως δηλώθηκε από τον προπονητή τους συναίνεσε σημαντικά στην πολύ κακή, γι’ αυτούς, έκβαση του αγώνα. Στο 31΄, μετά από αρκετές ευκαιρίες ο Νεόφυτος κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Μενιδίου, ενώ περίπου 15 λεπτά μετά και λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο ο Σκούφαλης χάρισε το δεύτερο γκολ στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Βύζα ήταν αρκετά βελτιωμένη, όμως πάλι δεν κατάφερε να επικρατήσει. Στο 66’ Ο Καλογερόπουλος με ένα δυνατό σουτ έβαλε ίσως το πιο όμορφο γκολ του αγώνα.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων δήλωσε ότι ο Βύζας Μεγάρων είναι μια ιστορική ομάδα που αντιμετωπίζει όμως πολλά προβλήματα, τα οποία προσπαθούν να ξεπεράσουν και έδωσε συγχαρητήρια στον Κ.Βαζάκα για την απόδοση της ομάδας του.

Ο Κ Γιώργος Βαζάκας δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για την έκβαση του σημερινού αγώνα και τόνισε ότι δεν υπάρχει δύσκολος και εύκολος αντίπαλος, αλλά ότι η ομάδα θα πρέπει να παίζει σοβαρά κάθε φορά όπως έπαιξε σήμερα. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε καθώς ήταν απαραίτητο να καλύψουν τους βαθμούς που χάθηκαν μέχρι τώρα.

Απόσπασμα από τον αγώνα και δήλωση του Ντός Σάντο

 

 
 

Φωτόγραφίες απο τον αγώνα

  

Χριστίνα Νάστου - Δημοσιογραφική ομάδα acharnes-news.gr

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ