Κυριακή, 02 Φεβρουάριος 2014 18:07
Δήμος Αχαρνών

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Α.Ε ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Α.Ο ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΧΑΡΝΩΝ

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες Σάββατο 1/02 στην έδρα των υποδομών των συλλόγων Α.Ε Μενιδίου και Α.Ο Γυπαετοί Αχαρνών, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στο κάλεσμα των δύο συλλόγων, που εδώ και λίγους μήνες δρουν ενιαία υπό την προεδρία του Κ. Ηλία Δημητριάδη, ανταποκρίθηκαν με πολύ χαρά και ενεργό ρόλο οι γονείς των παιδιών, φίλοι του Συλλόγου, αλλά και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής.

Ο Κ. Αντώνης Σουλακέλης, γενικός και τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών των Γυπαετών και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων για την Α.Ε Μενιδίου, χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και ζήτησε συγνώμη για την εικόνα που παρουσιάζει η είσοδος των αθλητικών εγκαταστάσεων. 

Εξήγησε πως τα προβλήματα της ήδη παραμελημένης αυτής γειτονιάς εντάθηκαν από την βροχή των τελευταίων ημερών με αποτέλεσμα την κατάρρευση της μάντρας του διπλανού σπιτιού, της οποίας η κατασκευή βαραίνει αποκλειστικά την ομάδα. Με αφορμή αυτό το περιστατικό εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του έναντι της Δημοτικής Αρχής, η οποία δεν ανταποκρίνεται στις εκλύσεις  του Συλλόγου για την πραγματοποίηση των απαραίτητων έργων. 

Ακόμα τόνισε ότι βρίσκονται ανάμεσα σε ομάδες-μεγαθήρια με έτη ιστορίας πίσω τους, κι ότι η αντιμετώπιση της Δημοτικής Αρχής δεν είναι το ίδιο ευνοϊκή και για την δική τους ομάδα. 

Στη συνέχεια εξέφρασε, εκ μέρους όλων των παραγόντων των δύο ομάδων, την μεγάλη αγάπη που τρέφουν για τα παιδιά. Μίλησε για τις αξίες που πρεσβεύουν και τον τρόπο που προσπαθούν να  τους τις μεταδώσουν υπογραμμίζοντας ότι το ποδόσφαιρό δεν μπορεί να είναι η πρώτη επιλογή ενός παιδιού, όσο ταλέντο και να έχει, και έχοντας ως μότο «Παράγουμε ποδόσφαιρο και πολιτισμό». Μάλιστα ενθαρρύνουν τα παιδιά να διαβάζουν επιβραβεύοντας όχι μόνο  τους άριστους μαθητές , αλλά και  όσους καταβάλουν προσπάθεια ακόμα κι αν φτάνουν σε μέτρια αποτελέσματα.

Έπειτα απεύθυνε χαιρετισμό ο Βουλευτής Αττικής του Σύριζα Κ. Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος έκοψε και το πρώτο κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Ακολούθησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Γιάννης Κασσαβός -ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του στα δύο συμβούλια για το έργο που προσφέρουν- και η ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος Κ. Έυη Παντελιά η οποία συνεχάρη τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας κι ακόμα δήλωσε πως όσοι αποσκοπούν στην δόξα δεν πρέπει να κατέβουν στις εκλογές κι ότι πάνω από όλα πρέπει να είναι ο τόπος. Ευχές και χαιρετισμούς απεύθυναν ακόμα  ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αχαρνείς Αυτόνομη Ριζοσπαστική Δύναμη Κ. Οδυσσέας Καμπόλης, ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Παναγιώτης Πολυμενέας αλλά και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Χριστόπουλος  και Βέλλας Ιωάννης. 

Στη συνέχεια όλα τα τμήματα του Συλλόγου, τα οποία ξεκινάνε από προ-τζούνιορ έκοψαν την δική τους πίτα ένώ όσοι στάθηκαν τυχεροί εκτός από το φρουρί κέρδισαν και αθλητικό ρουχισμό. 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση της λαχειοφόρου που χάρισε δύο μεγάλα δώρα, ένα επίχρυσο ρολόι αξίας 450 ευρώ και ένα ηλεκτρικό σώμα, της οποίας τα κέρδη θα διατεθούν για την υλοποίηση των αναγκαίων έργων των εγκαταστάσεων.

Τέλος Κ. Αντώνης Σουλακέλης ανακοίνωσε τις προσεχές εκδηλώσεις των Συλλόγων και ζήτησε από όλους να δώσουν το παρόν.

Οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής :

Στις 14 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικος χορός στην κοσμική ταβέρνα «Παπαδήμας».

Στις 20 Φεβρουαρίου αναβιώνουν το έθιμο της τσικνοΠέμπτης , με φαγητό και ποτό στις εγκαταστάσεις του River Camp.

Στις 28 Φεβρουαρίου , θα πραγματοποιηθεί πάρτι μασκέ για τα παιδιά και όχι μόνο, στις εγκαταστάσεις του River Camp.

Στις 3 Μαρτίου , Καθαρά Δευτέρα, αναβιώνουν το έθιμο και μαζεύονται για τα καθιερωμένα κούλουμα.

Όσον αφορά το μέλλον της ομάδας ο προπονητής των ανδρών Κ.Ιωάννης Λαζαρακόπουλος δήλωσε ότι φέτος δεν περιμένει πολλά , καθώς η ομάδα του ξεκίνησε τιμωρημένη με -6 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής, βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας και ευελπιστεί πως αν η ομάδα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και του χρόνου θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση :

Χριστίνα Νάστου - Δημοσιογραφική ομάδα acharnes-news.gr

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ