Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 13:35
Δήμος Αχαρνών

ΕΥΧΟΣΤΟΛΙΔΙΑ: ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Για δεύτερη χρονιά η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ στηρίζει έμπρακτα την σπουδαία πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ «Ευχοστολίδια» μέσα από την οποία 3.000 παιδιά που φιλοξενούνται σε 13 Σωματεία του δικτύου «Μαζί για το Παιδί» βλέπουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα.

Εκ μέρους τις ΠΑΕ βρέθηκαν στο AthensMetroMallοι παίκτες Στάθης Μωυσιάδης, Μιχάλης Παγούδης και Αλέξης Χριστόπουλος συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη Τύπου Κατερίνα Παπασταματίου και MarketingΔημήτρη Κουλουριώτη, όπου «ανέλαβαν» την υποχρέωση να χαρίσουν απλόχερα χαμόγελα σε 5 παιδιά.

Τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είχαν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θα ήθελαν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα και είχαν γράψει την δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στους παίκτες του Αχαρναϊκού να εκπληρώσουν τις ευχές των παιδιών αγοράζοντας το δώρο που απεικόνιζαν.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον ΟΠΑΠ για την πρωτοβουλία του, καθώς επίσης και την FootballLeagueπου έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας να δημιουργήσει με αυτό τον απλό για εμάς, αλλά πολύτιμο για τα παιδιά, χαμόγελο!

Ευχόμαστε στα «Ευχοστολίδια 2016» οι ευχές των παιδιών να είναι λιγότερες όπως λιγότερα να είναι τα προσωπάκια που θα χρειαστούν την βοήθεια μας.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ