Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2015 13:53
Δήμος Αχαρνών

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΚΑ ΣΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

Συνεχίζουν την ποδοσφαιρική τους πορεία στον Αχαρναϊκό έχοντας αποδείξει πως η προσφορά τους αλλά και η αγάπη τους για την ομάδα είναι πολύτιμες, ο Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Άντονυ Εμέκα.

Επιθετικός και Αμυντικός υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο ανανέωσης τα συνεργασίας τους με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Χαράλαμπο Σταμούλη να δηλώνει πως: «Ο Γιώργος Καλογερόπουλος είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον Αχαρναϊκό. Ο Καλογερόπουλος όμως είναι και φανατικός φίλαθλος της ομάδας αφού γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην πόλη των Αχαρνών. Ο Εμέκα είναι ένας εξίσου καλός ποδοσφαιριστής και παρότι δεν ζει στις Αχαρνές αγαπά και παθιάζεται με την ομάδα μας, χαρακτηριστικά απαραίτητα για να ανήκει κανείς στην οικογένεια του Αχαρναϊκού!»

Στον Αχαρναϊκό παραμένουν (με συμβόλαια σε ισχύ) οι Παγούδης, Μωυσιάδης, Ταμπάκης, Παπαδόπουλος, Κολονέρος, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Χατζηκοσμάς, Ιωαννίδης, Παπατόλιος, Ψύχος, Δημόπουλος, και Τσιάμης. Ενώ τις προσεχείς ημέρες η Διοίκηση θα ανακοινώσει κι άλλες συνεργασίες με νέους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ