Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 18:02

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ DANCING

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι αδιαμφισβήτητα μια εντυπωσιακή γυναίκα, ασχολείται χρόνια με το τραγούδι ενώ την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το X Factor, έκτοτε ακολούθησαν συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες.

Το κορίτσι από τις Αχαρνές, ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας live του DWTS για τις χορευτικές της ικανότητες, αποδεικνύοντας στους κριτές πόσο καλή «μαθήτρια» είναι.

Σε κάθε εμφάνιση της βάζει «φωτιά» στην πίστα, με το καλογυμνασμένο της σώμα. Αυτό όμως που κατάφερε να κερδίσει το κοινό πέρα από την σέξι εμφάνιση της, ήταν η απλότητα και η ειλικρίνεια της.


Μεγάλωσε στο Μενίδι όπου ήρθε με την οικογένεια της από το Καζακστάν σε ηλικία 4 ετών. Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω προσπαθώντας να πραγματοποιήσει τα όνειρα της. Είναι περήφανη για την περιοχή που μεγάλωσε και για την καταγωγή της, κάτι που δεν έκρυψε ποτέ.


Στον ημιτελικό την απολαύσαμε σε ένα σόλο με το τραγούδι Lady Marmalade και σε μια εκρηκτική samba με παρτενέρ την Κατερίνα Στικούδη.


Την ερχόμενη Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στον τελικό του DWTS, η συνδημότισσα μας, θα αντιμετωπίσει την Μορφούλα Ντώνα και χρειάζεται την ψήφο μας για να βγει η νικήτρια της βραδιάς!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον παρτενέρ της!

Βίντεο από τον ημιτελικό

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ