Πέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014 16:19

ΑΒΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ «ΕΦΑΓΕ» ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΖΥΓΙΖΕΙ 48 ΚΙΛΑ

Πιο αδύνατη από ποτέ έχει γίνει η Άβα Γαλανοπούλου αφού ζυγίζει πια 48 κιλά!

Η εικόνα της αγαπημένης ηθοποιού δημιούργησε εντύπωση και ανησυχία, ενώ πολλές ήταν οι φήμες πουν την ήθελαν να πάσχει από νευρική ανορεξία.

Στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη στα "Καρντάσιανς" η ίδια παραδέχθηκε ότι «κάποιος με στεναχώρησε» προσθέτοντας: «και μου δημιούργησε προβλήματα γενικά».

Τι συνέβη όμως και η Άβα Γαλανοπούλου έχασε τόσα κιλά;Πίσω από αυτό κρύβεται ένας άνδρας με τον οποίο η ηθοποιός είχε δεσμό. Αυτός, δικηγόρος στο επάγγελμα, την έκανε να του εμπιστευτεί τις οικονομίες της και μετά εξαφανίστηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την έπεισε ότι πρέπει να επενδύσει μεγάλο μέρος από τα χρήματα που μάζεψε με σκληρή δουλειά χρόνων, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό!

Η ηθοποιός φαίνεται τυφλώθηκε από τον έρωτα και πίστεψε στα λόγια του αλλά σε κάποια πρώτα αποδεικτικά στοιχεία που της προσκόμισε για το κοινό τους επιχειρηματικό βήμα, είδε ότικάτι δενπήγαινε καλά. Τότε ο δικηγόρος εξαφανίστηκε από προσώπου γης μαζί με τα χρήματά της.

Αν και προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της λίγο αργότερα ήρθε ο θάνατος του αγαπημένου της φίλου και συνεργάτη στη σειρά «Πενήντα-πενήντα», Σάκη Μπουλά, που την έκανε ακόμα χειρότερα!

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ