Τρίτη, 22 Ιούλιος 2014 13:40

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕΦΕΡΛΗΣ - ΤΖΑΒΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ MEGA!

Οριστικά στα χέρια του Μάρκου Σεφερλή περνάει η ζώνη 10:00 – 13:00 του Mega: σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το Δ.Σ. του καναλιού έδωσε το «πράσινο φως» και ο γνωστός κωμικός ετοιμάζει ήδη την πρότασή του για την εκπομπή!

Ο Μάρκος ήταν σε επαφή με το κανάλι της Μεσογείων εδώ και λίγο καιρό.

Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Mega, την περασμένη Πέμπτη, ο ηθοποιός θα είναι και με την βούλα ο παρουσιαστής της ζώνης 10:00 – 13:00. Μάλιστα, ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Λοΐζος Ξενόπουλος, έδωσε στον Μάρκο «λευκή επιταγή», προκειμένου να παρουσιάσει ένα concept για το πώς θα είναι η νέα πρωινή εκπομπή!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, από το πλευρό του ηθοποιού δεν θα λείπει η σύζυγός του, Έλενα Τζαβαλιά.  Μάλιστα, εκείνη ήταν το πρόσωπο με το οποίο έκανε τις πρώτες επαφές για το πρωινό ο κ. Ξενόπουλος.

Όλες οι άλλες σκέψεις που υπήρχαν για τη ζώνη 10:00 – 13:00, μεταξύ των οποίων και εκείνη για γυναικεία παρέα (με τις Βάσω Λασκαράκη, Αλέκα Καμηλά κι άλλες) παύουν πλέον να υφίστανται.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η μάχη της τηλεθέασης φέτος με το ανανεωμένο και διαφορετικό πρωινό του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τζαβαλιά, το οποίο θα βρίσκεται απέναντι από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ