Δευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 15:13

ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΙΔΟΙΩΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ

Το acharnes-news δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση του συνδημότη μας Γιάννη Τριβέλλα για την αφυπνιστική παράσταση Αιδοίων Μονόλογοι, στην οποία και εμφανίζεται αυτό το διάστημα μαζί με την θεατρική ομάδα Πλειάδες.

Πρωτοεμφανιζόμενη θεατρική παράσταση από το βιβλίο της συγγραφέως Ηβ Ένσλερ
Διασκευή – σκηνοθεσία Μαριάννα Καστανία

Λίγα λόγια για την παράσταση


Το ουσιαστικό θέμα του Αιδοίων Μονόλογοι, είναι η σχέση που έχουν τα γεννητικά μας όργανα με το υπόλοιπο σώμα μας, με τον εαυτό μας, με το είναι μας. Και πόσο τελικά έχουμε καταστρέψει αυτήν τη σχέση ….. που είναι από τις πιο πρωτόγονες, φυσικές και αγνές.

Μια αφυπνιστική παράσταση που αφορά άντρες και γυναίκες.

Με κεντρικό άξονα την κακοποίηση της γυναίκας, η θεατρική ομάδα Πλειάδες προσπαθεί να μας ταξιδέψει σε διάφορες ιστορίες γυναικών προσπαθώντας μέσα από τη σάτιρα πολλές φορές να ξεγυμνώσει την ωμή αλήθεια της σχέσης μας με τα γεννητικά μας όργανα.


Η παράσταση μέσα από τα γέλια και τα δάκρυα σε ταξιδεύει σε ένα κοινό σημείο συνάντησης για άνδρες και γυναίκες …. Σε πολλαπλά επίπεδα !!!!!!!!!!!

Μια παράσταση που αξίζει να δείτε… απαλλαχτείτε λοιπόν από τα πρέπει και τις προκαταλήψεις, «ανοίξτε» το μυαλό σας και αγκαλιάστε τη θεατρική ομάδα Πλειάδες.

Παίζουν:
Μαριάννα Καστανία, Σοφία Γιανναράκη, Δέσποινα Κούρτη, Θεοδώρα Τσέπα, Γιάννης Τριβέλλας, Ειρήνη Τιτίνη

Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού (Χαλκιδικής 83 και Ιεράς Οδού 59, Γκάζι τηλ. 211-0121686)

Δείτε απόσπασμα απο την παράσταση

 

Φωτογραφίες απο την παράσταση

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ