Τετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2013 15:46

ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ

Ποιες τόλμησαν την αλλαγή το 2013

Όταν βλέπεις κάθε μέρα το ίδιο πράγμα, όσο όμορφο κι αν είναι, κάποια στιγμή θα το βαρεθείς. 


Έχοντας στο μυαλό τους αυτό, οι σταρ του Hollywood (ή οι στυλίστες τους, γιατί οι σταρ μπορεί να είναι απασχολημένοι με άλλα σημαντικά πράγματα όπως έρωτες, κουτσομπολιό, θάψιμο της διπλανής και τα σχετικά), φροντίζουν σε τακτικά χρονικά διαστήματα να κάνουν κάτι για να ανανεώσουν το look τους.

Πρώτο και καλύτερο στη λίστα τους, το μαλλί. Αρκετές τόλμησαν ακραίες αλλαγές, το μακρύ μαλλί κόπηκε και έδωσε τη θέση του σε μια κοντή κουπ. Κάτι που δεν μας έκανε έκπληξη στην Rihanna, αλλά όταν είδαμε την γνωστή ηθοποιό και λαγουδάκι του Playboy Pamela Anderson χωρίς τη γνωστή ξανθιά χαίτη, μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Δεν μας χάλασε, ίσα-ίσα.

Η ηθοποιός Curey Mulligan και η τηλεπερσόνα Kim Kardasian άλλαξαν χρώμα και μας μπέρδεψαν γιατί δεν ξέρουμε τελικά τι είναι στην μόδα αυτή την εποχή, το ξανθό ή το σκούρο καστανό? Η δική μας Jennifer Aniston έκοψε το μαλλί καρέ, δεν την βλέπουμε όμως και πολύ χαρούμενη. Φταίει το κούρεμα, φταίει το γεγονός ότι η σχέση της με τον Justin πάει κατά διαόλου, αυτή ξέρει.

Τέλος η Lady GaGa αποφάσισε να βγάλει τον αγρό από το κεφαλάκι της και να αφήσει το μαλλί στον φυσικό του τόνο, αλλά σιγά μην κάνει κάτι φυσιολογικό η GaGa, πήρε κι έκανε το φρύδι κατάξανθο. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη στυλιστική ακρότητα που θα δούμε, ένα είναι όμως σίγουρο : αυτές οι κύριες δεν θα μας αφήσουν να πλήξουμε ποτέ (πηγή φωτογραφιών: elle.com)


Carey Mulligan


Coco Rocha


Jena Malone


Jennifer Aniston


Jennifer Hudson


Jennifer Lawrence


Kim Kardashian


Lady Gaga


Pamela Anderson


Rihanna

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ