Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013 12:33

ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ: ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΛΙΑΓΚΑ - ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ - ΜΠΛΑΤΣΙΝΟΥ

Δεν νιώθω ότι λείπω από δίπλα τους. Ανήκω περισσότερο στην ομάδα που είμαι τώρα»...
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αποκαλυπτικός όσο ποτέ, μιλάει για την απόφασή του να παραμείνει στο δυναμικό του MEGA, την απομάκρυνσή του από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και τους νέους του συνεργάτες, στο περιοδικό HELLO και την Τζοβάννα Βλαχάβα.


Η απόφαση να παραμείνει στο MEGA

Αποφάσισα από την πρώτη στιγμή να ακολουθήσω το δρόμο της ομάδας που ανήκω άσχετα από τις συνθήκες στις οποίες θα έπρεπε να παίξει μπάλα η συγκεκριμένη ομάδα και αυτό ήταν και ο βασικός μου φάρος. Από την πρώτη στιγμή είχα ως σημείο αναφοράς την ομάδα μου, το κανάλι που με εμπιστεύεται. Το MEGA με στήριξε, με στηρίζει και το στηρίζω και πορευόμαστε έτσι.

Το "πάγωμα" στη σχέση τους με Λιάγκα - Σκορδά

Με τα παιδιά έχουμε τρομάξει και δεν κάνουμε πια την παρέα που κάναμε μετά την αποχώρησή τους από το κανάλι. Τρία χρόνια όλα τα πρόσωπα της εκπομπής -μπροστά και πίσω από τις κάμερες- ήμασταν αχώριστοι. Όταν επέρχεται ένα τέτοιο διαζύγιο, μια αποχώρηση ισοδυναμεί με έναν μικρό θάνατο. Τρομάξαμε, επαναπροσδιορίσαμε - επαναπροσδιορίζουμε τους ρόλους μας και σιγά - σιγά είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε την άκρη μας και θα είναι όλα καλά.

Ναι, έχω δει την εκπομπή τους. Ο Γιώργος και η Φαίη είναι πάρα πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν, το έχουν βρει εδώ και τρία χρόνια. Ήταν ακριβώς έτσι όπως τους άφησα.

Όχι, δεν ένιωσα ότι λείπω από δίπλα τους γιατί νιώθω να ανήκω περισσότερο στην ομάδα που είμαι τώρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαίρη Συνατσάκη είναι οι μοναδικοί μου φίλοι από το χώρο. Αυτό ισχύει πάντα και δεν μετανιώνω στιγμή γι' αυτό.

Δεν έχω κανένα θέμα που ο Γιώργος παίρνει τη Σάσα μαζί του σε διάφορες εκδηλώσεις. Είναι γεγονός όμως ότι μου λείπει ο φίλος μου. Αυτό δεν το διαπραγματεύομαι. Έτσι όμως τα έφερε η ζωή και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι΄αυτό. Με τον Γιώργο απομακρυνθήκαμε εξαιτίας ενός επαγγελματικού θέματος. Δεν συνέβη κάτι μεταξύ μας σε προσωπικό επίπεδο και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο το λέει σκόπιμα. Είναι σαφές ότι με την παραμονή μου στο κανάλι αλλάξανε οι ισορροπίες μας.

Η συνεργασία του με Κωστόπουλο - Μπαλατσινού

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού είναι δύο άνθρωποι που θέλουν πάρα πολύ να μάθουν . Ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Διαβάζουν συνέχεια, μελετούν τα βιογραφικά των καλεσμένων μας, τη σκαλέτα της εκπομπής, γουστάρουν αυτό που κάνουν κι έχουν τη ζέση και το πάθος του καινούργιου μαθητή. Πέρα από αυτά ο Πέτρος έχει άποψη για τα πάντα, όχι ως ξερόλας, αλλά ως πραγματικός γνώστης αυτών που λέει. Δεν μιλάει τυχαία χωρίς να γνωρίζει κάτι. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί ή παρεξηγηθεί για κανέναν λόγο. Ειλικρινά δεν έχει γίνει καμία φασαρία στην εκπομπή.

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ