Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 15:22

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ: «ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!»

Το ότι ονειρεύεται να αποκτήσει κι άλλα παιδιά εξομολογήθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα, ενώ μίλησε για την σχέση που έχει με την κόρη της, την ζωή της μετά από οκτώ χρόνια γάμου και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Ονειρεύομαι να αποκτήσω παιδιά! Σαν τρελή το θέλω! Εύχομαι ο Θεός να μας βοηθήσει», λέει η Γωγώ, όταν την ρωτούν αν υπάρχει κάτι που ονειρεύεται!
 

mastrokosta.jpg
 

Τονίζοντας πως, όταν δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, τότε αυτό είναι το μόνο ωραίο που βρίσκεις στη ζωή, η γοητευτική γυμνάστρια μιλά για την κόρη της, Βικτώρια. «Είναι το μοναδικό πλάσμα που αξίζει να μελετήσω, να το αναλύσω, να του αφιερώσω όλο μου τον χρόνο. Όλα τα άλλα φαίνονται χαζά μπροστά της!», αναφέρει και προσθέτει πως στο μέλλον δεν θα ήθελε να γίνει «κολλητή» της κόρης της, αλλά να μαθαίνει από την ίδια όσα συμβαίνουν στη ζωή της και να την προστατεύσει από άσχημα πράγματα.
 

«Ο Τραϊανός δεν ήταν ποτέ ο άνθρωπος που θα πει πολλά λόγια. Δίπλα του, όμως, πάντα αισθανόμουν σίγουρη για την ματιά του προς τα εμένα. Δεν ένιωσα ποτέ καμία αμφιβολία, ακόμα και όταν δεν ήμουν στα καλύτερά μου... Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ ως ζευγάρι, δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό! Νιώθω ακριβώς το ίδιο ερωτευμένη με τον άντρα μου όπως την πρώτη στιγμή», λέει για τον σύζυγό της η Γωγώ, ενώ εξομολογείται πως η πρώτη εικόνα που σχημάτισε για εκείνον ήταν εκφοβιστική, αλλά και ότι από την στιγμή που παντρεύτηκαν αποφάσισε να τον ακολουθήσει παντού.
 

mastrokosta4.jpgmastrokosta5.jpg

Μιλώντας για την συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars», η σέξι ξανθιά τονίζει πως δεν την ενδιαφέρει η νίκη στο σόου αλλά να εξελίσσεται στον χορό κάθε Κυριακή. «Είμαι μια γυναίκα χορτασμένη από την δημοσιότητα καθώς όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα να κάνω πολλά πράγματα», συνεχίζει και ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην τηλεόραση!

«Αντιλαμβάνομαι και συμμερίζομαι τις δυσκολίες που περνούν οι συνάνθρωποί μου. Δεν ζω σε άλλον πλανήτη! Με τον άνδρα μου προσπαθούμε να είμαστε όσο μπορούμε δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Όμως, κάποια πράγματα χάνουν την αξία τους όταν τα μοιράζεσαι», αναφέρει η Γωγώ και, στην επισήμανση ότι στο κουδούνι του σπιτιού τους έχουν γράψει τα ονόματά τους, σε αντίθεση με άλλους celebrities, καταλήγει γελώντας: «ε ναι! Εμείς, βλέπετε, δεν είμαστε τόσο σταρ!».
 

mastrokosta2.jpg

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ