Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 14:07

ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ

Για τη διάκριση που κατέκτησε η πρώτη του ταινία με τίτλο «Αν...», το γεγονός ότι κρίθηκε κατάλληλη και ενδεχομένως να διεκδικήσει μία υποψηφιότητα για τις Χρυσές Σφαίρες, τα νέα του κινηματογραφικά σχέδια, αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.


«Ας είμαι ειλικρινής... Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο προσγειωμένος γίνεται απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Πολύ ξεκάθαρα και συνειδητοποιημένα πιστεύω ότι και μόνο που έφτασα στο σημείο να παιχτεί αυτή η ταινία, να αρέσει στους ανθρώπους της επιτροπής, να τους γνωρίσω και να έρθουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι του χώρου για να μιλήσουμε για τη νέα μου ταινία, για μένα ήταν μια μοναδική εμπειρία», είπε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας σχετικά με τη διάκριση της πρώτης του κινηματογραφικής προσπάθειας.
 
Όσο για το ποια είναι τα νέα του κινηματογραφικά σχέδια; «Εδώ θα γυριστεί η νέα μου ταινία. Θα πρέπει να μπούμε, όμως, σε κάποιες διαδικασίες συμπαραγωγής, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά και επειδή χρειαζόμαστε και κάποιους Αμερικανούς ή γενικότερα ξένους ηθοποιούς. Θα είναι με Έλληνες και ξένους μαζί. Θα είναι στα ελληνικά και στα αγγλικά. Θα είναι κυρίως αγγλόφωνη λόγω πλοκής, όχι απαραίτητα για να πουληθεί στο εξωτερικό».
 
Τέλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για την προσωπική του ζωή, λέγοντας: «Δεν υπάρχει το πάθος στη ζωή μου. Πάλι μόνος μου είμαι. Από το καλοκαίρι και μετά... Είμαι καλά μόνος μου πάντως!», τονίζοντας παράλληλα: «Πέρυσι τέτοια εποχή δεν ήμουν μόνος».

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ