Τρίτη, 30 Ιούλιος 2013 15:02

ΠΑΡΙΟΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Ήταν τόσο μεγάλοι θαυμαστές του Γιάννη Πάριου που όταν έμαθαν ότι τα 40.000 ευρώ που είχαν αρπάξει από στενό συνεργάτη του ανήκαν στον τροβαδούρο του έρωτα, τα επέστρεψαν στο ακέραιο.

Μάλιστα σε μία κίνηση μεγαλοψυχίας, ο Γιάννης Πάριος όχι μόνο τους συγχώρεσε, αλλά και ζήτησε να μην διωχθούν ποινικά. Όμως οι δράστες παρέμειναν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η εφημερίδα Espresso άνοιξε τον φάκελο της ληστείας που έγινε πριν από ένα χρόνο εις βάρος του Γιάννη Πάριου!
Ο Γιάννης Πάριος και ο συνεργάτης του Στέργιος Θαλάσσης επέστρεφαν στην Αθήνα από συναυλία στα Ιωάννινα στις 24 Σεπτεμβρίου του 2012. Φτάνοντας έξω από το σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα, τρεις άγνωστοι άνδρες επιτέθηκαν στον συνεργάτη του την ώρα που άνοιγε το πορτ μπαγκάζ και του πήραν έναν χαρτοφύλακα, που μέσα ήταν τα 40.000 ευρώ αλλά και προσωπικά έγγραφα του τραγουδιστή.
Όμως, όταν οι δράστες έμαθαν ότι ο χαρτοφύλακας άνηκε στον Γιάννη Πάριο τον επέστρεψαν, αφού ήταν θαυμαστές του.

Ανάμεσα στους ληστές και τον συνεργάτη του καλλιτέχνη, Στέργιο υπογράφτηκε ιδιωτικό συμφωνητικό, και πήρε πίσω τα χρήματα.
Ο Πάριος τους συγχώρεσε και ζήτησε να μην τους ασκήσουν ποινική δίωξη, όμως παραμένουν στη φυλακή.

Όμως η αλλαγή στάσης του συνεργάτη του τραγουδιστή προκαλεί ερωτηματικά... Στις τρεις καταθέσεις του είπε ότι οι τρεις Ρομά τον χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές για να του πάρουν τα χρήματα, ενώ στις 19 Δεκεμβρίου 2012 αναίρεσε τα όσα είπε, κάνοντας λόγο για υπερβολές στην περιγραφή του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν εξοργισμένος και σοκαρισμένος γιατί του πήραν τα χρήματα που έπρεπε να δώσει και ήθελε να τους εκδικηθεί!

Οι τρεις Ρομά που λήστεψαν τον τραγουδιστή παραμένουν στη φυλακή, γιατί σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η σπείρα τους είχε πανελλαδική δράση με ορμητήριο τη Βέροια.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ