Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2013 13:55

ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος συστήνει για πρώτη φορά τον 52χρονο αδελφό του, Αλέξανδρο, ο οποίος είναι έμπορος διαμαντιών, παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών.


Τα αδέρφια αναπολούν τα παιδικά τους χρόνια:"Γυρνούσαμε από το σχολείο για να διαβάσουμε. Τεμπελιάζαμε και κάποια στιγμή, συνειδητοποιώντας ότι περνούσε η ώρα, τσακωνόμασταν και κλείναμε ο ένας τον άλλον εκτός σπιτιού!" τονίζει ο Αλέξανδρος στο περιοδικό People.

Διατηρούν άριστες σχέσεις και δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. «Γενικά στην οικογένεια μας δεν είχα ακούσει πότε τον πατέρα μου να φωνάζει και να τσακώνεται με τη μάνα μου. Δεν έχουμε ζήσει τσακωμούς. Για μένα το να τσακωθώ μέσα στην οικογένεια μου είναι σοκαριστικό» λέει χαρακτηριστικά ο Φώτης!

Όταν μιλούν για τους γονείς τους, η συγκίνηση είναι έκδηλη: " Ο μπαμπάς μας ήταν πολύ σπάνιος άνθρωπος. Αντιμετώπιζε τη ζωή με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Ήταν πολύ μοντέρνος άνθρωπος και αγαπούσε πολύ τη μητέρα μας" δηλώνουν!

Ο Φώτης έχει δύο ανιψιές και αφηγείται ένα περιστατικό που θα θυμάται για πάντα: " Τώρα πια έχουν μεγαλώσει, είμαστε περισσότερο φίλοι. Μπορεί να μου φέρουν να μου δείξουν κάποιον φίλο τους. Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγαμε με τη μεγάλη μου ανιψιά στο Λυκαβηττό για να δούμε τους Black Sabbath. Ήθελε να πάει μπροστά. Εγώ, για να το παίξω άνετος, της είπα να πάει, αλλά να έχει το νου της. Όταν είδα να στριμώχνονται και να πηγαίνουν μπρος πίσω στα κάγκελα, σκέφτηκα πως είχα κάνει μεγάλη βλακεία, γιατί δεν ήταν δικό μου το παιδί!"

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ