ΣΕΞ

Sleeping Test! Ο τρόπος που κοιμάσαι με τον αγαπημένο σου εξηγεί πολλά για τη σχέση σας

Μπορεί ο τρόπος που κοιμάσαι μόνη σου να δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σου όμως όταν έχεις δίπλα σου και τον αγαπημένο σου, τότε ο συνδυασμός των δύο σου δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τη σχέση σας. Είσαι έτοιμη να κάνεις το τεστ;

12 ερωτήσεις για το σεξ που ντρέπεστε να κάνετε

Το έχουμε καταλάβει: υπάρχουν ορισμένες ερωτήσεις για το σεξ που προτιμάτε να τις γκουγκλάρετε παρά να τις συζητήσετε με την κολλητή σας ή και με τον γυναικολόγο σας.

Τι σκοτώνει τον έρωτα στην κρεβατοκάμαρα;

Μπορεί να φαίνονται αθώα, αλλά υπάρχουν τέσσερα αντικείμενα μέσα στην κρεβατοκάμαρα που μπορούν να τινάξουν τη σεξουαλική σας ζωή στο αέρα

Όταν το σεξ γιατρεύει και ασθένειες! Δείτε ποιες

Ούτε μια ούτε δυο αλλά περισσότερες από 15 αρρώστιες αποδεικνύεται ότι θεραπεύει το σεξ. Όπως προκύπτει από  τις μελέτες η ικανοποιητική ερωτική ζωή κάνει το σώμα μας να δουλεύει ρολόι.

Έρωτας με οδηγίες χρήσης!

Συνάντησες τον τύπο των ονείρων σου. Σου ζήτησε να βγείτε ραντεβού και πετάς στα ουράνια από τη χαρά σου. Το ότι θα βγεις ραντεβού με κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φτάσατε στην εκκλησία.

Aπόρριψη: Τρόποι να την αντιμετωπίσεις με αξιοπρέπεια

Πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσει κανείς μια απογοήτευση; Η πρώτη στιγμή που δέχεται κανείς την απογοήτευση υπάρχει σοκ, έκπληξη, θυμός, φόβος, πόνος, ίσως η αίσθηση της κατάρρευσης. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανατρέχοντας στο κοντινό ή το μακρινό παρελθόν τους μπορούν να εντοπίσουν τουλάχιστον μια περίπτωση κατά την οποία αισθάνθηκαν μεγάλη απογοήτευση.

Τεχνολογία και σχέσεις: Τα υπέρ και τα κατά

Οι εξελίξεις της τεχνολογίας έχουν επηρεάσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Είναι λοιπόν αδύνατο να μην επηρεάσουν και τη σεξουαλική μας ζωή.

Όταν το σεξ γίνεται αντικείμενο σύγκρουσης στο ζευγάρι

Με την πρώτη ματιά οι διαφωνίες για το σεξ που παρουσιάζονται ανάμεσα στο ζευγάρι, είναι πολλές και διαφορετικές. Μπορούν να αφορούν την συχνότητα, την ποιότητα, την δημιουργικότητα, τον χρόνο, αλλά όλες έχουν ένα κοινό παρανομαστή :

Έξι μύθοι γύρω από το σεξ

Πάνω που πιστεύατε ότι τα γνωρίζατε όλα…

Σε κανέναν δεν του αρέσει να παραδέχεται, ότι κάνει λάθη. Ειδικά όταν το υπό διαπραγμάτευση «θέμα» έχει να κάνει με το… σεξ!

Εγκυμοσύνη: 12 ερωτήσεις για το σεξ που ντρέπεστε να κάνετε

Κάποιες γυναίκες αισθάνονται άβολα να κάνουν ερωτήσεις αναφορικά με το σεξ έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Έτσι λοιπόν για να λύσουν ό,τι απορίες έχουν είτε γκουγκλάρουν την ερώτησή τους, είτε ψάχνουν απαντήσεις σε κάποιο επιστημονικό βιβλίο. Εμείς παρουσιάζουμε όλες εκείνες τις ερωτήσεις που έχετε γύρω από το σεξ κατά την εγκυμοσύνη και επειδή κοκκινίζετε από ντροπή διστάζετε να ρωτήσετε τον γιατρό σας.

Το σεξ μας κάνει ευτυχισμένους ακόμη και στην τρίτη ηλικία!

Το γήρας πολλοί εμίσησαν, αλλά το σεξ ουδείς. Και σωστά έπραξαν, καταλήγει πρόσφατη αμερικανική έρευνα και η telegraph που μελέτησε την σεξουαλική ζωή ηλικιωμένων γυναικών και συμπέρανε πως όσες ήταν πραγματικά ευχαριστημένες με το σύνολο της ζωής τους σε αυτή την ηλικία, είχαν ένα κοινό: Ήταν ικανοποιημένες με την σεξουαλική τους ζωή.

Πώς επηρεάζει η πρόωρη εκσπερμάτιση τις γυναίκες

Τους λείπουν τα φιλιά και τα χάδια, όχι η… διάρκεια

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα λεπτό ζήτημα, που μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την ψυχολογία ενός άντρα.

Οι 5+1 άκρως γυναικείοι λόγοι που δεν έχεις όρεξη να κάνεις σεξ

Έχουμε αναλύσει σε πολλά θέματα τους λόγους που θέλεις και πρέπει να κάνεις σεξ, αλλά είναι και εκείνες οι μέρες-ώρες που το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να δεις μια ταινία με το αγόρι σου και να σε πάρει ο ύπνος στην αγκαλιά του…

Υπάρχει περίπτωση να έχω μείνει έγκυος ακόμα και με προφυλάξεις;

Σύμφωνα με δεδομένα που κοινοποίησε πρόσφατα η συμβουλευτική υπηρεσία εγκύων γυναικών της Βρετανίας, οι περισσότερες γυναίκες που έχουν μια μη προγραμματισμένη κύηση αναφέρουν τη χρήση κάποιας αντισυλληπτικής μεθόδου.

Τι συμβαίνει όταν το ζευγάρι δεν έχει ερωτική επιθυμία;

Όταν η σεξουαλική απραξία γίνει συνήθεια: Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ένα ζευγάρι καταλήγει να μην κάνει σεξ. Η καθημερινή κούραση, τα παιδιά που κοιμούνται ελαφρά, η χαμηλή αυτοπεποίθηση εξαιτίας του παραπάνω βάρους, το εργασιακό στρες, όλα μπορούν να εξηγήσουν γιατί δύο σύντροφοι που είναι πολλά χρόνια μαζί φτάνουν στο σημείο να αναζητούν το μαξιλάρι, ή το τηλεκοντρόλ, αντί για το σώμα του αγαπημένου τους προσώπου.

Οι πιο αστείοι νόμοι για το σεξ

Με πολλούς επιθετικούς προσδιορισμούς χαρακτηρίζονται διάφοροι νόμοι που θεσπίζονται κατά καιρούς. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι που προκαλούν γέλια μέχρι δακρύων.

 

Σελίδα 1 από 5