Πέμπτη, 22 Ιανουάριος 2015 13:24

«ΜΑΜΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΠΙΝ», ΕΙΠΕ Ο ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΑΚΙ

Ένα 5χρονο αγοράκι από την πόλη Έλμο του Μιζούρι σκότωσε το μόλις 9 μηνών αδελφάκι του. Το περιστατικό που συνέβη το πρωί της Δευτέρας ερευνάται από τις αρχές του Μιζούρι.

Τη μια στιγμή κρατούσα το παιδί μου στην αγκαλιά και την άλλη συνέβη αυτό, λέει η 26χρονη μητέρα!

Έχω μεγαλώσει σε σπίτι με όπλα και πάντα ήξερα πως πρέπει να το φυλάω άδειο, εξηγεί
Μόλις είχε βάλει το εννέα μηνών μωράκι της για ύπνο και είχε αφήσει τα άλλα της παιδιά να βλέπουν παιδικά, η 26χρονη Αλέξις, όταν άκουσε ένα παράξενο ήχο από το κάτω πάτωμα. Τρέχοντας προς τα παιδιά, ο πεντάχρονος γιος της, της είπε: «Συγγνώμη μαμά, πυροβόλησα τον Κόρμπιν»…

Ο ηλικίας εννέα μηνών Κόρμπιν πυροβολήθηκε από τον πεντάχρονο αδελφό του στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι του παππού τους, στο Μιζούρι. Λίγο αργότερα, το μωρό ξεψύχησε.

korbin2

Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει και πώς βρέθηκε εκεί ένα γεμάτο όπλο, λέει η μητέρα, που παραδέχεται πως και εκείνη μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο όπλα. Ο πατέρας της πήγαινε συχνά για κυνήγι και πάντα είχαν πολλά όπλα στο σπίτι, ενώ οι κανόνες ασφαλείας ήταν απαράβατοι, λέει. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς άφησε έτσι το όπλο», ένα περίστροφο μάγκνουμ 22 χιλιοστών, απορεί για τον πατέρα της και παππού των παιδιών.

Ο ηλικιωμένος άντρας επίσης υποστηρίζει πως εκείνος είχε το πιστόλι καλά φυλαγμένο και όχι στο δωμάτιο που βρίσκονταν τα παιδιά, ενώ δηλώνει βαθιά μετανοιωμένος που είχε όπλα στο σπίτι.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ