Τρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 13:27

ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ POKE ΣΤΟ FACEBOOK

Ένας Βρετανός κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στον φίλο του επειδή ο τελευταίος «τόλμησε» και σκούντηξε (έκανε poke), στη σελίδα στο facebook της κοπέλας του. 

 

Ο Scott Humphrey, 27 ετών (αριστερά στη φωτογραφία) γρονθοκόπησε τον 29χρονο Richard Rovetto κατά την επιστροφή τους από νυχτερινή διασκέδαση όταν ο Humphrey έμαθε για το διαδικτυακό κλικ του τελευταίου που τον εξόργισε. Η επίθεση ξεκίνησε μέσα στο ταξί που τους μετέφερε πίσω στα σπίτια τους, στο Top Valley στο Nottingham.

Η οργή του 27χρονου ήταν σε τέτοιο βαθμό, που ο φίλος του υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από τα πολλαπλά χτυπήματα. Ο Humphrey μάλιστα έδωσε το μοιραίο χτύπημα στο φίλο του χτυπώντας το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο, την ώρα που ο άτυχος άνδρας κειτόταν αναίσθητος στην άκρη του δρόμου. Ο άτυχος 29χρονος ξεψύχησε ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο 27χρονος συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης μόλις τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών. 

Ο δικαστής έδειξε συμπάθεια στον νεαρό δολοφόνο ο οποίος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τη πράξη τους, λέγοντάς ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον φίλο του. 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ