Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2013 14:11

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ "ΘΗΛΥΚΗ ΓΑΤΑ"

Να διώξουν τον δήμαρχό τους, Μπομπ Φίλνερ, επιχειρούν οι πολίτες του Σαν Ντιέγκο αφού έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά πολλές γυναίκες.

Ο δήμαρχος του Σαν Ντιέγκο κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση και παρά το γεγονός ότι είχε παραδεχθεί τα λάθη του και είχε υποσχεθεί να αναζητήσει θεραπεία, αρνείται να παραιτηθεί.

Την Παρασκευή, ο εκδότης μίας εφημερίδας της ομοφυλοφιλικής κοινότητας και ένας σύμβουλος περιφερειακού σχεδιασμού, δρομολόγησαν μία πρωτοβουλία πολιτών, με τη μορφή δημόσιου αιτήματος με σκοπό να αναγκάσουν τον δήμαρχο να αποχωρήσει.

Ο Φίλνερ έχει διορία έως τις 11 Αυγούστου για να ανταποκριθεί στο αίτημα ενώ αν αρνηθεί και πάλι, θα γίνει συλλογή υπογραφών (πρέπει να συγκεντρωθούν 102.000), ώστε να επιτευχθεί η καθαίρεσή του.

Την Παρασκευή, ένα ακόμα θύμα του, το ένατο κατά σειρά, δήλωσε δημοσίως ότι παρενοχλήθηκε από τον 70χρονο.

Η κατ’ επάγγελμα σωσίας της Μέριλιν Μονρόε, Έμιλι Γκίλμπερτ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox 5 πως είχε τραγουδήσει κατά τη διάρκεια μίας πολιτικής συγκέντρωσης του Φίλνερ. "Με πήρε στην αγκαλιά του με κάπως μεγαλύτερη ορμή και μετά το χέρι του γλίστρησε προς τα κάτω και μου χάιδεψε τα οπίσθια", διηγήθηκε η Γκίλμπερτ.

Μεταξύ των άλλων θυμάτων ήταν και η υπεύθυνη Τύπου του, Άιρην Μακόρμακ Τζάκσον, η οποία του έχει κάνει μήνυση και ζητεί αποζημίωση. Όπως η ίδια διηγείται, ο Φίλνερ έκανε σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου για το πρόσωπό της και της ζητούσε να εργάζεται φορώντας μόνον τα εσώρουχά της, ενώ επίσης της έλεγε πως ήθελε να την παντρευτεί και να κοιμηθεί μαζί της.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ