Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2013 15:34

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

Το βρετανικό Channel 4 σταμάτησε την εκπομπή που κατέγραφε όργια στον Κάβο της Κέρκυρας

Ρολά… κατέβασε το ριάλιτι της ντροπής «What happens in Kavos» μετά από απόφαση του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Channel 4, καθώς, όπως αποδείχτηκε, η παραγωγή της εκπομπής 

δεν κατέγραφε τον αυθόρμητο τρόπο διασκέδασης των Άγγλων στον Κάβο της Κέρκυρας, αλλά αναζητούσε άτομα τα οποία για μόλις λίγα ευρώ θα ήταν έτοιμα… για όλα.

Το ριάλιτι, όπως αναφέρει η Espresso, το πρώτο επεισόδιο του οποίου παρακολούθησαν παραπάνω από 1,6 εκατομμύρια τηλεθεατές, είχε προκαλέσει την αγανάκτηση της κοινής γνώμης της Βρετανίας, με γυναίκες και άνδρες να επιδίδονται σε άγρια σεξουαλικά όργια και ατελείωτο μεθύσι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Daily Mail», η 20μελής ομάδα παραγωγής που βρισκόταν αυτό το διάστημα στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του ριάλιτι επέστρεψε άρον-άρον στην Αγγλία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Οι κατηγορίες που προκάλεσαν την αγανάκτηση των υπευθύνων του τηλεοπτικού δικτύου είχαν να κάνουν με το ειδικό μπόνους που υπόσχονταν οι παραγωγοί της σειράς προκειμένου να βρίσκουν μεθυσμένες κοπέλες που θα έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις και που ως μοναδική μέθοδο αντισύλληψης θα χρησιμοποιούσαν το χάπι της επόμενης μέρας. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους αλλά και για πολλές ακόμη μυστικές συμφωνίες, οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού δικτύου αποφάσισαν εσπευσμένα τον τερματισμό των γυρισμάτων προκειμένου να σώσουν τη φήμη του καναλιού τους. 

Πάντως, το ριάλιτι είχε προκαλέσει «κύμα» αντιδράσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ