Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2013 13:59

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Μάχη για τη ζωή της δίνει μία 13χρονη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στο Moston του Manchester για την περίεργη υπόθεση με δύο άνδρες νεκρούς και μία 13χρονη να αγωνίζεται να κρατηθεί στη ζωή. 

Αρχικά οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε σπίτι, όπου εντόπισαν έναν 41χρονο άνδρα νεκρό με τραύματα από μαχαίρι. Στο ίδιο σπίτι βρήκαν και τη 13χρονη, που πιθανότατα είναι κόρη του, ζωντανή αλλά με σοβαρά τραύματα, επίσης από μαχαίρι. 

Ο άνδρας στον οποίο αποδίδεται η επίθεση εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. Η αστυνομία τον εντόπισε έπειτα από καταγγελία για αυτοκίνητο-πειρατεία σε κοντινή απόσταση από το σπίτι. 

Ο άνδρας που εικάζεται πως είναι ο δράστης απείλησε έναν οδηγό με μαχαίρι και του πήρε το αυτοκίνητο. Όταν η αστυνομία τον εντόπισε και του έκανε σήμα να σταματήσει εκείνος επιτάχυνε και προσέκρουσε στον τοίχο μίας παμπ. 

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από μαχαίρι αλλά και από την πρόσκρουση και λόγο αργότερα εξέπνευσε. 

«Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο των ερευνών», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror». «Προσπαθούμε να ενώσουμε τα κομμάτια για να συνθέσουμε την ιστορία και να καταλάβουμε πώς έχασαν δύο άνθρωποι τη ζωή τους και ένα κορίτσι δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο».

Η αστυνομία εκτιμά πως δεν υπάρχει κάποιος άλλος εμπλεκόμενος στο περιστατικό.

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ