Σάββατο, 27 Ιούλιος 2013 14:47

Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

Ντοκιμαντέρ στους δρόμους της Yakuza

Ο Morohoshi-san, επιχειρηματίας που συνδέεται με την ιαπωνική μαφία, τη Yakuza, είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας μικρού μήκους «Underground Hero: Love to Hate Me» που γύρισε ο κινηματογραφιστής Luke Huxham.

Η ιδέα του ντοκιμαντέρ γεννήθηκε όταν ο Huxham παρατήρησε τα υπερ-αυτοκίνητα με τους μυστηριώδεις οδηγούς που κυκλοφορούσαν στο Τόκιο. 

«Δεν μπορείς απλά να τους πλησιάσεις και να τους πεις πως θέλεις να είναι μέσα στην ταινία σου. Δεν προσπαθείς να τους βιντεοσκοπήσεις έτσι απλά εκτός κι αν θες να βρεθείς με σπασμένη μύτη», τόνισε. 

«Πρέπει να γνωρίζεις κάποιον που να έχει σχέσεις με τους ανθρώπους αυτούς για να τους ζητήσει να σε προσκαλέσουν για όσο διάστημα εκείνοι θέλουν- που δεν είναι και πολύ», πρόσθεσε. 

Εκείνος βρήκε τον φανατικό των Lamborghini Morohoshi-san και τον ακολούθησε με την κάμερά του.

«Υakuza», εξηγεί η Daily Mail, είναι το όνομα που χρησιμοποιείται για τα συνδικάτα του οργανωμένου εγκλήματος της Ιαπωνίας. Εκτιμάται πως αριθμεί τουλάχιστον 100.000 μέλη σε όλη τη χώρα σε διαφορετικές συμμορίες, αλλά όλοι μαζί συνθέτουν τη μεγαλύτερη οργανωμένη εγκληματική ομάδα στον κόσμο. 

Οι συμμορίες είναι γνωστές για την τάση να κάνουν αλλαγές στα αυτοκίνητά τους για να δείχνουν πιο εντυπωσιακά. 

Δεν είναι γνωστό αν ο Morohoshi-san συνδέεται όντως με την Yakuza, αλλά ο ίδιος αναγνωρίζει πως οι επιχειρήσεις του κινούνται σε μία «γκρίζα περιοχή».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο 











Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ