Τρίτη, 20 Αύγουστος 2013 15:58

ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ;

Μπορεί εσύ να νομίζεις ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος για τους δικούς σου λόγους. Εμείς εδώ σου αναλύουμε τους δικούς  με σημάδια που πρέπει να έχεις υπόψη σου ώστε να ξέρεις και εσύ. 

Κανονίζει διακοπές για τους δυο σας

Όταν προτιμά να χαλαρώσει μαζί σου και δεν έχει πρόβλημα να «χάσει» διακοπές με φίλους , τότε αυτό σημαίνει ότι θέλει να δημιουργήσει καινούριες αναμνήσεις μαζί σου.

Σε καλεί στο γάμο του καλύτερού του φίλου –χωρίς κάποιος να το πιέσει

Η ημέρα του γάμου του κολλητού του είναι πάρα πολύ σημαντική για αυτόν.  Αν επιλέγει αυθόρμητα εσένα να τον συνοδευσεις, αυτό δείχνει πολλά καθώς ξέρει ότι περιμένει να ακούσει τη φράση « άντε και στα δικά σας τώρα» πολλές φορές.

Αναφέρεται συχνά στα «παιδιά σας»

Και μόνο το γεγονός  ότι σκέφτεται μέλλον μαζί σου και πως θα είναι τα παιδιά σας είναι σημαντικό. Οι άντρες συνήθως τρέμουν την ιδέα του γάμου, πόσο μάλλον στη δημιουργία οικογένειας. Αν μιλάει για παιδιά χωρίς ίχνος ανατριχίλας, τότε συγχαρητήρια αλλά σε βλέπει πολύ σοβαρά.

Δεν φοβάται να κλάψει μπροστά σου

Ενας άντρας ο οποίος αφήνει τον εαυτό του ελευθερο να εκφραστεί μπροστά σε μια γυναίκα , δείχνει ότι αισθάνεται άνετα με αυτήν την γυναίκα, ότι την εμπιστεύεται. Ναι για εσένα μιλάμε.

Ξαφνικά γίνεται πιο υπεύθυνος  με τα οικονομικά του

Όταν ξαφνικά αρχίζει και τον απασχολεί το οικονομικό του μέλλον, δηλαδή πότε και αν θα πάρει αυτή τη δουλειά, ή θα πάρει προαγωγή , ακόμα και η σκέψη για κοινό λογαριασμό, τότε αυτό δείχνει ότι θέλει να εξασφαλιστεί οικονομικά ώστε να μπορέσει να βοηθήσει ένα άλλο άτομο ( ναι για σένα μιλάμε πάλι)

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ