Τρίτη, 30 Ιούλιος 2013 15:50

ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΑ 4 ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ;

Είσαι μόνη σου καιρό. Απορείς γιατί συμβαίνει αυτό. Είσαι όμορφη, με σώμα που μπορεί να μη θυμίζει μοντέλο αλλά έχεις ζουμερές καμπύλες, διαθέτεις μυαλό και συγκροτημένο χαρακτήρα. Μα γιατί δεν μπορείς να βρεις έναν σύντροφο της προκοπής…αναρωτιέσαι!

Αν εξαιρέσεις άλλους (αρκετούς) λόγους που κάνουν δύσκολες στις μέρες μας τις σχέσεις.. δες αν ανήκεις σε μια από τις 4 παρακάτω κατηγορίες που αποτελούν «μαύρη λίστα» για τους άνδρες.
 

Καταπιεστική. Είναι καλό να είσαι δυναμική γυναίκα και να λες με τη γνώμη σου χωρίς φόβο και πάθος, αλλά είναι άλλο πράγμα να ελέγχεις το αγόρι και να το καταπιέζεις συνέχεια μέσα στη σχέση σας. Δώσε τον απαιτούμενο χώρο στον άλλον και εκτόνωσε τα δικά σου καταπιεσμένα ένστικτα σε ένα γυμναστήριο ή έστω σε μαθήματα φωτογραφίας.
 

Γκρινιάρα. Δε λέμε να μην παραπονιέσαι ή να μην προκαλείς συζητήσεις (εάν συμβεί κάτι σοβαρό) αλλά αν έχεις την γκρίνια έτοιμη ανά πάσα στιγμή, ακόμα και για μικροπράγματα, τότε μην ελπίζεις πως θα στεριώσεις με κάποιον. Πολύ σημαντικό επίσης να αποβάλεις την απαίσια συνήθεια της κρεβατομουρμούρας.. οι άνδρες την σιχαίνονται.
 

Ατημέλητη. Μπορεί το αγόρι να μη θέλει να κυκλοφορείς έξω με τα σούπερ μίνι και τις γόβες στιλέτο.. ωστόσο δεν υπάρχει αρσενικό που να μη θέλει το κορίτσι του περιποιημένο και γοητευτικό κάθε στιγμή της ημέρας (και της νύχτας). Μη φέρεσαι λοιπόν σαν να έχεις "δέσει τον γάιδαρο" και επιστράτευε πού και πού τη ναζιάρικη γατούλα που καλά κρύβεις.
 

Ανασφαλής / Χωρίς αυτοπεποίθηση. Οι άνδρες θέλουν η γυναίκα δίπλα τους να είναι μια μικρή ντίβα, να αισθάνεται χαλαρή και άνετη και να μην τρελαίνεται αν περάσει μια ξανθιά από δίπλα τους. Να μην τους κάνει σκηνές και κοινώς να νιώθει ασφαλής με τον εαυτό της και με τη σχέση. Ακούγεται δύσκολο αλλά αν το καταφέρεις έχεις κερδίσει το παιχνίδι.

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ