Πέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014 15:04
Δήμος Αχαρνών

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ 8 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ

Μια σημαντική δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας λειτουργεί από τη περασμένη εβδομάδα στο σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο που στεγάζει το ΚΑΠΗ Ζεφυρίου.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Δήμου Φυλής, το Ζεφύρι απέκτησε Κέντρο Υγείας με γιατρούς του ΠΕΔΥ, στις ειδικότητες παθολόγου, γενικού γιατρού, οδοντίατρου, γυναικολόγου, καρδιολόγου, ορθοπαιδικού, ψυχολόγου και παιδίατρου. Το νοσηλευτικό προσωπικό περιλαμβάνει επίσης μαία, νοσηλεύτρια και επισκέπτρια υγείας.

Αναφερόμενος στο Κέντρο Υγείας, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος είπε ότι αποτέλεσε καρπό της πίεσης των κατοίκων του Ζεφυρίου, οι οποίοι δε σταμάτησαν να διαμαρτύρονται από τη στιγμή που στερήθηκαν τα ιατρεία του ΕΟΠΠΥΥ.

Ευχαρίστησε ακόμα για τη βοήθειά τους τον Αντιδήμαρχο Θανάση Σχίζα, τους αναπληρωτές Δημάρχους Τζένη Μπάρα και Γιώργο Αντωνόπουλο, τον Πρόεδρο του Παιδικού Σταθμού Ζεφυρίου Γιώργο Κούρκουλο, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, αλλά και όλους όσους ένωσαν τη φωνή και τις δυνάμεις τους για την επιτυχία του εγχειρήματος. «Δεσμευθήκαμε ότι δεν θα αφήσουμε την πόλη χωρίς γιατρούς και εκπληρώσαμε τη υπόσχεσή μας.

Το Ζεφύρι απέδειξε ότι όταν αγωνίζεται ενωμένο, τότε πετυχαίνει τους στόχους του», τόνισε ο Γιάννης Μαυροειδάκος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη συμβολή του Υποδιοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου κ. Περικλή Αλεβίζου και της Υποδιευθύντριας του Ιατρικού Κέντρου Αγίων Αναργύρων κας Περσεφόνης Κακούρη.

Επισυνάπτονται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Ιατρικού Κέντρου Ζεφυρίου και φωτό από τα ιατρεία.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ