Παρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2014 13:22
Δήμος Αχαρνών

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Όλα είναι έτοιμα για την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, στο Δήμο Φυλής, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου, 13 Δεκεμβρίου (19:00), με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μπροστά από το Δημαρχείο, στα Άνω Λιόσια. Ο στολισμός έχει ολοκληρωθεί από μέρες και κατά γενική ομολογία, οι τρεις πόλεις που συγκροτούν το Δήμο Φυλής έχουν αποκτήσει  χριστουγεννιάτικο χρώμα.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός ξεκίνησε από τη Δημοτική Ενότητα Φυλής, συνεχίστηκε με τη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου και ολοκληρώθηκε με τη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων, λόγω του μεγαλύτερου όγκου δουλειάς.

Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια που έφεραν σε πέρας τα συνεργεία του Δήμου Φυλής, υπό τη καθοδήγηση του αναπληρωτή Δημάρχου Μαρίνου Σαρλά (στα Άνω Λιόσια και στη Φυλή) και του Αντιδημάρχου Γιάννη Μαυροειδάκου (στο Ζεφύρι), ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού, Γιώργου Μαυροειδή.

Αναφερόμενος στο στολισμό και στην προετοιμασία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δήλωσε:

«Παρά τα περιορισμένα οικονομικά μέσα ο Δήμος πέτυχε να στολίσει τις τρεις δημοτικές ενότητες και να οργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, που θα συμβάλουν στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους εργαζομένους που μόχθησαν και μοχθούν για να δώσουν στο Δήμο Φυλής εορταστικό χρώμα κι εύχομαι στις συνδημότισσες και τους συνδημότες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ».

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ