Παρασκευή, 07 Νοέμβριος 2014 14:23
Δήμος Αχαρνών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΣΑΡΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Τον αναπληρωτή Δήμαρχο στον τομέα Ηλεκτροφωτισμού και Ύδρευσης, Μαρίνο Σαρλά θέλησε να ευχαριστήσει ο Σύλλογος Πανοράματος για την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα που τέθηκαν από την εν λόγω συνοικία.   

«Τα αιτήματα των κατοίκων του Πανοράματος, που είχαν συγκεντρωθεί ως την Τετάρτη 29-10-14, προωθήθηκαν από το Πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Κοψαχείλη, την Παρασκευή 31-10, στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φυλής. Η ανταπόκριση του αναπληρωτή Δημάρχου Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού Μαρίνου  Σαρλά υπήρξε άμεση,  με αποτέλεσμα το πρωί της Τρίτης 4-11 το ειδικό καλαθοφόρο του δήμου να βρεθεί στη συνοικία του Πανοράματος, όπου σε αντιστοιχία  με τα αιτήματα των κατοίκων, οι ηλεκτρολόγοι του δήμου προέβησαν στην αντικατάσταση περίπου 30, καμένων λαμπτήρων σε διάφορα σημεία της περιοχής» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Προσπαθούμε στο μέτρο του δυνατού, να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των συμπολιτών μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα τους» δήλωσε σχετικά ο αναπληρωτής Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ