Παρασκευή, 07 Νοέμβριος 2014 13:32
Δήμος Αχαρνών

ΕΥΧΕΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ

Σε ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη παιδικά χαμόγελα τελέστηκε ο αγιασμός στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ζωφριάς. 

Τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής καλωσόρισε η Διευθύντρια του Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζωφριάς, κα Βούλα Λαμπράκη, η οποία ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι στον παιδικό σταθμό αισθάνονται πολύ τυχεροί με τη νέα διοίκηση, καθώς από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, κ. Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, προσπάθησε να ανοίξουν όλοι οι σταθμοί, επιλύοντας τα προβλήματα που υπήρχαν. Εξέφρασε, δε, την πεποίθηση ότι με τη συνεργασία όλων θα πάνε όλα κατ’ ευχήν,  ενώ διαβεβαίωσε τον κ. Καμαρινόπουλο ότι οι εργαζόμενοι στον παιδικό σταθμό θα σταθούν αρωγοί στο έργο του.

Οι διοικήσεις έχουν συνέχεια, υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, κ. Δημήτρης Καμπόλης, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχιστεί το έργο στους παιδικούς σταθμούς. Τόνισε μάλιστα ότι ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος ήταν ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει τους παιδικούς σταθμούς και έχει τη στήριξη του Δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι σε δύο μήνες θα λειτουργήσει ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στη Ζωφριά και θα απορροφήσει σημαντικό αριθμό παιδιών.

Στα προβλήματα που οδήγησαν στην καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας των παιδικών σταθμών και στον «αγώνα δρόμου» της διοίκησης για να επιλυθούν, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, κ. Παναγιώτης Καμαρινόπουλος. Επανέλαβε ότι στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας των παιδικών σταθμών και η εύρυθμη λειτουργία τους και ενημέρωσε τους γονείς για τις δωρεάν αθλητικές και εικαστικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ζωφριάς.

Στην τελετή του αγιασμού παρέστησαν, επίσης, για να ευχηθούν καλή σχολική χρονιά σε παιδιά, γονείς και εργαζομένους, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Αριστέα Βάβουλα, ο Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων κ. Μαρίνος Σαρλάς, οι Πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου κ. Γεώργιος Κούρκουλος και Φυλής (Χασιά) κ. Βαγγέλης Σταματάκος, η Τοπική Σύμβουλος κα Μαρία Χριστοπούλου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς κα Ευαγγελία Κωβαίου και ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Πουλόπουλος.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ