Τρίτη, 14 Οκτώβριος 2014 14:29
Δήμος Αχαρνών

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Θερμή υποδοχή στον επικεφαλής του κόμματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Σταύρο Θεοδωράκη επεφύλαξαν, το πρωί της Κυριακής, 12 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κι ο επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Σάββας Σάββας.

Οι δύο άντρες παρακολούθησαν, μέχρι τέλους, τη διαδικασία κι εν συνεχεία κάλεσαν τον Σταύρο Θεοδωράκη σε καφέ της Πλατείας, όπου συζήτησαν, μαζί του, σε φιλικό τόνο.

Ο Δήμαρχος Φυλής δεν παρέλειψε να του προσφέρει το λεύκωμα με την ιστορία της πόλης των Άνω Λιοσίων κι αστειεύτηκε με την παρουσία της κόρης του Ευαγγελίας, ευχόμενος στο Σταύρο Θεοδωράκη να του φέρει γούρι, όπως έφερε και σ’ εκείνον.

Στην ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπόλης και Θανάσης Σχίζας, οι Πρόεδροι του Πολιτιστικού κι Αθλητικού Οργανισμού η ΠΑΡΝΗΘΑ, Γιώργος Μαυροειδής, των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Τσίγκος και του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων, Χρήστος Καματερός.  

Αξίζει να αναφερθεί ότι αποτελεί πάγια πρακτική του Δημάρχου Χρήστου Παππού να υποδέχεται τους αρχηγούς, αλλά και τις διακεκριμένες προσωπικότητες των κομμάτων, ως ένδειξη πολιτισμού και σεβασμού στις επιλογές των πολιτών του Δήμου.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα η υποδοχή της Αλέκας Παπαρήγα (20-07-2007), του Αλέξη Τσίπρα (24-11-2009) και του Μανόλη Γλέζου (02-02-2008), κατά τη διάρκεια της πρώτης δημαρχιακής του θητείας. 

Οι Χρήστος Παππούς και Σάββας Σάββας ποζάρουν με το Σταύρο Θεοδωράκη, για μια αναμνηστική φωτογραφία

Ο Σάββας Σάββας τα λέει, κατ’ ιδίαν, με το Σταύρο Θεοδωράκη

Θερμή χειραψία του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών, Παναγιώτη Καμαρινόπουλου, με το Σταύρο Θεοδωράκη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης περιεργάζεται το λεύκωμα που του πρόσφερε ο Δήμαρχος Φυλής

Ο Χρήστος Παππούς με τον Αλέξη Τσίπρα, στις 24-11-2009

0 Χρήστος Παππούς με την Αλέκα Παπαρήγα, στις 20-07-2007

Ο Χρήστος Παππούς τίμησε το Μανόλη Γλέζο, στις 02-02-2008

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ