Τρίτη, 14 Οκτώβριος 2014 14:23
Δήμος Αχαρνών

ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ

Το ισοθερμικό κάλυμμα για το Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων, παρέλαβε το πρωί της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου ο Δήμος Φυλής.

Το ισοθερμικό κάλυμμα διαστάσεων 50 μ Χ21 μ και των δύο αυτόματων μηχανισμών περιτύλιξης, εξασφαλίστηκε από ειδικό Πρόγραμμα του «Πράσινου Ταμείου» με στόχο της εξοικονόμηση ενέργειας και παραδόθηκε στο Δήμο Φυλής από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμό Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) του οποίου είναι μέλος.

Το κάλυμμα παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θανάσης Σχίζας και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού η «ΠΑΡΝΗΘΑ» κ. Γιώργος Μαυροειδής.

Και οι δύο τους επεσήμαναν, πως το ισοθερμικό κάλυμμα θα εξασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία του κολυμβητηρίου με σαφώς χαμηλότερο κόστος σε πετρέλαιο, αφού με την τοποθέτηση και τη λειτουργία του, θα περιορίσει σημαντικά την απώλεια θερμότητας από το νερό της πισίνας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί το μοντάρισμα του ισοθερμικού καλύμματος κα η επίδειξη από τους υπεύθυνους Τεχνικούς  για τη λειτουργία του, ώστε το Κολυμβητήριο να είναι έτοιμο να υποδεχθεί παλιούς και νέους αθλητές. 

Η παραλαβή του Ισοθερμικού καλύμματος και του αυτόματου μηχανισμού περιτύλιξης από τον  Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού η «ΠΑΡΝΗΘΑ»  Γιώργο Μαυροειδή.

Το κολυμβητήριο καθαρίζεται σε καθημερινή βάση ώστε με την τοποθέτηση του ισοθερμικού καλύμματος να υποδεχθεί παλιούς και νέους αθλητές. 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ