Τρίτη, 08 Απρίλιος 2014 01:33
Δήμος Αχαρνών

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (ΕΕΣ)

Πολύχρονη και σημαντική χαρακτήρισε την προσφορά του Υγειονομικού Σταθμού του Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), στα Άνω Λιόσια, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη μονάδα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια και  το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και διαβεβαίωσε ότι η στήριξή του Υγειονομικού Σταθμού θα αποτελέσει προτεραιότητά του όταν εκλεγεί.

«Η ολόπλευρη στήριξη της συγκεκριμένης μονάδας υγείας αποτελεί υποχρέωση του Δήμου, απέναντι στην ιστορία της και στην προσφορά της στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα, λόγω της οικονομικής κρίσης, που έχει προκαλέσει αύξηση του αριθμού των ανασφαλίστων και των απόρων συμπολιτών μας, η ολοκληρωμένη λειτουργία της είναι, περισσότερο από ποτέ, αναγκαία.

Αποτελεί προγραμματική μας δέσμευση ότι θα ενισχύσουμε τον Υγειονομικό Σταθμό του ΕΕΣ με ιατρικές ειδικότητες, υγειονομικό και άλλο υλικό, ώστε να βοηθήσουμε το μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί προς τους συνδημότες και τα παιδιά μας.

 Σκοπεύουμε να αποτελέσει, μαζί με το Κοινωνικό Ιατρείο, που επίσης θα στηρίξουμε, τους πυλώνες της παρέμβασής μας στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς».   

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ