Τρίτη, 18 Μάρτιος 2014 12:28
Δήμος Αχαρνών

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Τον περίμεναν με κουκούλες στα πρόσωπα και όπλα στα χέρια

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια αδίστακτων κακοποιών έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής ο γνωστός επιχειρηματίας και μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΑΕΚ, Στέργιος Γαντζούλας.


Ο κ. Γαντζούλας μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του στην Κηφισιά αλλά όταν άνοιξε την πόρτα, είδε να τον περιμένουν μέσα τέσσερις κακοποιοί με κουκούλες στα πρόσωπα και όπλα στα χέρια.

Σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για μία από τις πλέον αδίστακτες σπείρες, η οποία τους τελευταίους μήνες «χτυπά» σπίτια στις βόρειες περιοχές της Αττικής.

Παρά τον τρόμο που ένιωσε ο 63χρονος πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της εταιρείας 
Γαντζούλας ΑΤΕΕ, προσπάθησε να προβάλει αντίσταση αλλά οι εισβολείς άρχισαν να τον χτυπούν, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Τελικά τον ακινητοποίησαν και συνέχισαν να ψάχνουν το σπίτι από το οποίο απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, δεκάδες πανάκριβα κοσμήματα, πλήθος από τιμαλφή σημαντικής αξίας και μια τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση μεγάλων διαστάσεων.

Μάλιστα, οι εγκληματίες άδειασαν και τις τσέπες του θύματός τους, πήραν τα χρήματα που είχε πάνω του, καθώς και τα κλειδιά του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου του μάρκας AUDI, το οποίο αφού φόρτωσαν με τα κλοπιμαία, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο 63χρονος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την αδίστακτη συμμορία που «χτυπάει» στις βόρειες περιοχές της Αττικής και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις κακοποιούν τις γυναίκες θύματά τους.

Πάντως, το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από την κατοικία του θύματος, σε ένα σημείο όπου προφανώς οι ληστές είχαν αφήσει ένα άλλο όχημα με το οποίο και διέφυγαν.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ