Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 14:44
Δήμος Αχαρνών

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"

Οργανωμένα και δυναμικά έγινε τη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 η έναρξη του προεκλογικού αγώνα της δημοτικής παράταξης «νέα εποχή» με υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής τον Χρήστο Παππού.

Στη συγκέντρωση των παλαιών και νέων στελεχών της παράταξης, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού κι εμπιστοσύνης, έγινε η συγκρότηση των επιτροπών εκλογικού αγώνα και υπήρξε ενημέρωση για το πρόγραμμα και    τις σχεδιαζόμενες δράσεις.     

Ο Χρήστος Παππούς δυνατός όσο ποτέ και με περισσότερη εμπειρία, έβαλε    τέλος στις φημολογίες που διασπείρουν τόσο καιρό τα φθηνά παπαγαλάκια της πολιτικής κι έδωσε το σύνθημα της νίκης και της σιγουριάς, ότι θα είναι ο νέος    Δήμαρχος της πόλης.    

Ζήτησε από τα στελέχη του να αγωνιστούν με ήθος, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, για τη νίκη σε ένα αγώνα που έχει στόχο μετά την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου, να συνεχιστεί το έργο που σταμάτησε πριν 3,5 χρόνια, με όραμα και σιγουριά για το μέλλον.

Τόνισε ότι η δημοτική παράταξη «νέα εποχή» προσκαλεί όλους όσους θέλουν να συνεργαστούν και να προσφέρουν στο τόπο, καθώς είναι η μοναδική παράταξη που μπορεί να δώσει ξανά στο Δήμο τη θέση που του ανήκει και στους δημότες ελπίδα, αισιοδοξία και ανθρωπιά.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ