Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 14:28
Δήμος Αχαρνών

ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΒΡΑΜΗ

Μία νέα δημοτική παράταξη στο δήμο Φυλής έκανε την εμφάνισή της. Ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Αβράμης, δημιούργησε την "Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών- ΕΥΠΟΛΙΣ". Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου.

"Μια νέα κίνηση γεννήθηκε στην πόλη μας. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών ΕΥΠΟΛΙΣ.

Ο Γιώργος Αβράμης, πολιτικός μηχανικός και γέννημα-θρέμμα του Δήμου μας αποφάσισε να συνενώσει κάτω από την ομπρέλα της όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας και να διεκδικήσει τη Δημαρχία.  

Η Κίνηση Δημοτών ΕΥΠΟΛΙΣ είναι ανεξάρτητη. Οι άνθρωποί της, δημοκράτες απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου, μπήκαν στην κίνηση αφήνοντας απ' έξω τις κομματικές τους ταυτότητες.  

Η Κίνηση Δημοτών ΕΥΠΟΛΙΣ είναι Κίνηση Ανατροπής. Μόνο ανατρέποντας το σάπιο κομματικό κατεστημένο στην πόλη μας, μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.  

Η Κίνηση Δημοτών ΕΥΠΟΛΙΣ είναι Κίνηση Ελπίδας. Στη δίνη της τεράστιας κρίσης μέσα στην οποία ζούμε, μόνο άνθρωποι που δεν έχουν μολυνθεί από το σάπιο παρελθόν μπορούν να μας ξαναχαρίσουν την ελπίδα.  

Ο Γιώργος Αβράμης είναι γνωστός στους περισσότερους δημότες για την εμπειρία του και την αποτελεσματικότητά του ως πολιτικός μηχανικός.

Είναι επίσης γνωστός για την απέχθειά του στα ύποπτα συμφέροντα και τις κομματικές δεσμεύσεις. Αυτές τις ιδιότητες θέτει από σήμερα στην υπηρεσία του κοινού συμφέροντος.  

Μόνο έτσι θα ξημερώσει μια καινούργια μέρα για το Δήμο μας !

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ